Σοφια Καραγιάννη

Τελειο!!! Μου άρεσε που μπορούσα να το δοκιμάσω για να δω αν μου κάνει δεν το μετανιώνω πολύ ωραία ιδέα και ευκολη η υλοποίηση. 

Αργύρης Μπακαλούμης

Εκτός από το QR σου δίνουν και link που φτιάχνουν εκείνοι για εσένα και μετά μπορείς να αλλάζεις ό,τι θέλεις. Το προτείνω άνετα!

Άκης Συμεωνίδης

Tέλειο για το οδοντιατρείο! Απαντάνε σχεδόν αμέσως σε ότι χρειαζεσαι πολυ καλή υπηρεσία…

Πολυ καλό σε πάει βήμα βήμα στην αρχή το παραγγέλνεις δωρεάν και δεν σε χρεώνουν κάτι μετά σου έρχεται ένα email  με μια φόρμα και συμπληρώνεις οσα περισσότερα στοιχεία μπορείς και στο φτιάχνουν εκείνοι!

Αλίκη Κωνσταντοπούλου

Σου στέλνουν  QR code και μπορείς να το βάλεις στην κάρτα σου, γενικά στο στέλνουν σχεδόν έτοιμο δεν χρειάζεται καν εσυ να βάλεις τα στοιχεία σου μονο κανεις ένα τελικό τσεκ. Παρα πολυ worth it το προτείνω.

Ναταλία Νασουρ

Επιτέλους δεν χρειάζεται να τυπώνω καθε φορά το qr του συλλόγου σε Α4 και να το κολλάω με σελοτέιπο! Με βοηθησαν πολύ στην αρχη γιατι δεν ηξερα καθόλου πως λειτουργεί και πως μπορώ να το αξιοποιήσω για το φαρμακείο μου!

Ειρήνη Κολοκυθά

Εξαιρετική ομάδα και άμεσοι στην εξυπηρέτηση τους. Ό,τι χρειάστηκα μεχρι να ολοκληρωθεί το link μου με βοήθησαν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email το προτείνω ανεπιφύλακτα! 

Δεσποινα Παπαδοπούλου

Δεν βρήκα αντίστοιχη υπηρεσία να συνδυάζει όλα αυτά μαζί πολύ καλή ιδέα και τέλειο support!!!

Χριστίνα Πουλιάση

Ωραία τα αυτοκόλλητα που δίνουν είναι πολύ ανθεκτικά τα έχω ηδη 5 μηνες σε σημείο που βαράει ηλιος και ειναι λες και τα εβαλα εχθες! καμια σχεση με ψηφιακη εκτυπωση που ειχα δοκιμάσει που ξεκόλλαγε και το μαυρο γινόταν γκρι μέσα σε ένα μήνα.

Παντελής Καρατζάς

Η υπηρεσία προσφέρει εξαιρετική αναβάθμιση για τον χώρο αναμονής και βελτιώνει την απόδοση του τρόπου λειτουργίας του ιατρείου με την παροχή ιστορικού όσο οι ασθενείς περιμένουν!

Αλέξανδρος Βλαχόπουλος

Εξαρετικό. Μου άρεσε που δεν επρεπε να ασχοληθώ με ένα σωρό διαδικασίες. Μέσα σε δυο μέρες περίπου παρέλαβα τα αυτοκόλλητα και είχα ηδη το προσωπικό link μου με στοιχεία επικοινωνίας σημαντικά λινκς κλπ.

Βίκυ Σιμοπούπούλου

Αναβάθμισε τον χώρο αναμονής του οδοντιατρείου μας! Τα παιδιά σε βοηθούν πολύ στην αρχή ανάλογα με το τι θέλεις να πατύχεις και σε συμβουλεύουν για το οπως να το διαμορφώσεις, αυτό θεωρώ και το πιο σημαντικό για όσους δεν ξέρουν πως πρέπει να αρχίσουν! 

Ανδρέας Σπαβέρας

Τέλεια αναβάθμιση για τον χώρο αναμονής των ασθενών μου! Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους που βαριούνται όσο περιμένουν, δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ και πολύ καθώς μου πρότειναν λύσεις και ήταν έτοιμο όταν το παρέλαβα...

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ❤️

Συλλέγουμε το feedback των πελατών μας από όσα περισσότερα κανάλια μπορούμε. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό!